تغییر ساعت آغازبه‌کار دستگاه‌های اجرایی مشهد و خراسان‌رضوی از سه‌شنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) اجرای پروژه تعریض پل شهید باهنر در محور جاده سرخس - مشهد تدوین «مدل جریان‌سازی اجتماعی» برای رسیدگی به معضل طلاق| ظرفیت‌های مختلف برای کنش‌گری اجتماعی بسیج می‌شوند عدالت فضایی، زمینه‌سازِ رسیدنِ شهروندان به توسعه فردی هوای کلانشهر ۵ منطقه مشهد امروز پاک است (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیگیری دغدغه شهروندان مشهدی درباره بوی بد استخر بوستان کوهسنگی زمان بهره‌برداری از ایستگاه مترو باب الجواد (ع) مشهد اعلام شد+اینفوگرافی شهروند خبرنگار | درخواست افزودن اتوبوس در مسیر روزبازارهای محدوده جاهدشهر و الهیه مشهد + پاسخ جمیله علم‌الهدی در دانشگاه فردوسی مشهد: شهید آیت‌الله رئیسی نمونه و مصداق عینی جمهوریت اسلامی بود پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بولوار قمربنی هاشم (ع) و زیر گذر شهید هریری در مشهد اعزام کاروان بسیج شهرداری مشهد به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) یاد «آتشبار ضدطیاره»| ناشنیده‌هایی از تاریخچه فلکه «ضِد» در خیابان امام رضا(ع) مشهد مترو مشهد روز دوشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز رحلت حضرت امام‌خمینی‌(ره) و روز دحوالارض اعمال‌قانون یک‌ هزار و ۳۶۵ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۳۸ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد ترافیک سنگین پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است پیشرفت ۷۳ درصدی رینگ پیرامونی بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در مشهد
سرخط خبرها

وضعیت نامطلوب موجودی واکسن در مشهد

  • کد خبر: ۷۹۲۵۵
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰
وضعیت نامطلوب موجودی واکسن در مشهد
طی دو سه روز گذشته شهروندان مشهدی که برای دریافت دز دوم واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند، خبری مبنی بر اینکه در حال حاضر واکسن مورد نظر موجود نیست می‌شنوند. در برخی مراکز واکسن برکت موجود است، اما سینوفارم تقریبا در بیشتر مراکز وجود ندارد و شهروندان با مشکل مواجهه شده اند.

نجمه سرباز | شهرآرانیوز، طی دو سه روز گذشته شهروندان مشهدی که برای دریافت دز دوم واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند، خبری مبنی بر اینکه در حال حاضر واکسن مورد نظر موجود نیست می‌شنوند. در برخی مراکز به ندرت واکسن برکت موجود است، اما سینوفارم تقریبا در بیشتر مراکز وجود ندارد و شهروندان با مشکل مواجه شده اند.


سوال‌ها درمورد حداکثر فاصله بین دو دوز واکسن و نگرانی تأخیر  و نبود در تزریق دوز دوم واکسن از جمله دغدغه‌های شهروندان مشهدی است که این موضوع را با دکتر مهدی قلیان، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح و پاسخ او را جویا شدیم.

 

هنوز واکسنی تحویل نشده است

او با بیان اینکه نبود دز دوم واکسن کرونا در برخی پایگاه‌های درمانی مقطعی و گذراست و به افراد اعلام می‌شود که روز‌های بعد برای دریافت واکسن مراجعه کنند، افزود: در همین خصوص، خودرویی از سمت مشهد به سمت تهران برای دریافت واکسن مراجعه کرده، اما متاسفانه هنوز واکسنی موجود نیست تا به ما تحویل بدهند و ما همچنان منتظریم. ما موجودی واکسن نداریم و امیدواریم این وضعیت تا هفته آینده رفع شود.


به گفته وی، طبق وعده ای که داده شده است باید تا هفته آینده واکسن توزیع شود و مردم تا شنبه هفته آینده صبر کنند. همچنین ممکن است در برخی مراکز و اکسن موجود باشد، اما سینوفارم و آسترازنکا در حال حاضر نیست و  از ۱۵ شهریور ماه به بعد شاید دز دوم آسترازنکا موجود شود.


او در پاسخ به این سوال که با توجه به مواجه با عرضه محدود واکسن‌ها و جمعیت مضطرب که منتظر نوبت دوم واکسیناسیون خود هستند و سوال‌هایی در خصوص حداکثر فاصله بین دو دوز و نگرانی تأخیر در تزریق دوز دوم واکسن در مشهد وجود دارد، گفت: مردم به هیچ وجه نگران نباشند تزریق دز دوم زمان خاصی ندارد و مهم این است که حتما دز دوم تزریق شود اما زمانش اگر به تاخیر افتاد مشکلی پیش نمی آورد.

 

واکسن در مشهد موجود نیست؛ نه سینوفارم نه برکت!

 

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر بسیاری از واکسن‌های ایرانی و خارجی برای واکسیناسیون و کنترل پاندمی کووید ۱۹ مجوز مصرف گرفته اند. اکثر واکسن‌های کووید ۱۹ در دو دوز تجویز می‌شوند.


فاصله زمانی بین تزریق دو دوز در بیشتر واکسن‌ها بین ۳ تا ۴ هفته است، اما شواهد نشان داده که در برخی از واکسن‌ها مانند آسترازنکا، تأخیر در دوز دوم تا ۱۲ هفته نیز موجب افزایش ایمنی بدن می‌شود.


سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که اهمیت چندانی ندارد که دوز دوم را چند روز دیرتر یا زودتر دریافت کرد، اما تزریق آن بسیار مهم است، زیرا در دوز اول آنتی ژن جدید به سیستم ایمنی بدن وارد و پاسخ ایمنی بدن آغاز می‌شود و در نهایت دوز دوم باعث تقویت سیستم ایمنی می‌گردد، به طوری که پاسخ آنتی بادی و همچنین پاسخ سلول T بسیار قوی ایجاد می‌کند که طولانی مدت ادامه می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->